FAQ
Contact

FAQ

Ik ben graag zo duidelijk mogelijk, maar ik kan me voorstellen dat je nog vragen hebt. Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen terug.

Hoeveel vraag jij per uur?

Een standaard, maar wel eerlijk antwoord: dit is afhankelijk van het project. Ik hanteer per uur en kan op basis van een kennismakingsgesprek een evaluatie maken van wat precies de wensen en must haves zijn. Op basis daarvan kan ik een uren indicatie geven en aangeven hoeveel ene project kost. Standaard hanteer ik een gemiddeld bedrag van €50,- per uur (excl. BTW), maar kan in onderhandeling indien een bepaald project erom vraagt.

Waarom ben jij de beste optie?

Dat ben ik niet. Ik ben van mening dat er mensen zijn die veel beter dan mij zijn. Maar ik kan wel de beste oplossing zijn voor jouw probleem zijn. Zeker als het gaat om veelzijdigheid, adviserende rol en at passend in jouw budget.

Doe jij daadwerkelijk alles alleen?

Slagter Design, ja. Maar ik werk ook samen met andere partijen, die ik eventueel kan inschakelen om een probleem op te lossen. Dus mochten we er samen niet uitkomen, dan kan ik altijd hulp vragen van een ander om het probleem te kunnen oplossen.

Voor welke branches ben jij actief?

Ik ben niet specifiek voor een aantal branches actief. Wel heb ik (zoals de meeste mensen) een voorkeur in wat ik leuk en minder leuk vindt. Uiteindelijk is voor mij de branche niet het allerbelangrijkste, maar het project en de persoon/ organisatie die er achter staat.

Waarom front-end designer?

Hiermee wil ik aangeven dat ik zowel een design kan ontwerpen als realiseren. Het tekent mijn veelzijdigheid en hiermee wil ik aangeven dat je bij mij voor vele taken en projecten terecht kunt komen.

Hoe verloopt het proces bij jou?

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar een kennismakingsgesprek. Ook daarin de voorkeur om bij elkaar in dezelfde ruimte te zitten (Maar via bv Google Meet is ook mogelijk). Deze plannen we samen in via de mail. Tijdens het gesprek ondervraag ik jou, jouw bedrijf/ organisatie en de probleemstelling (ook kritisch). Afhankelijk van het gesprek, maar standaard evalueer ik het gesprek samen in een samenvatting en maak ik op basis van de wensen een uren en prijs indicatie. Hiermee kan je akkoord gaan of niet en afhankelijk van jouw keuze volgen er dan wel of geen verdere stappen.

Waarom werken met een front-end designer?

Als je op zoek bent naar online oplossingen, dan is snel schakelen vaak erg belangrijk. Het is fijn dat je bij één persoon terecht kan voor diverse zaken zoals het ontwerpen én het bouwen van een website, maar ook voor de optimalisatie ervan. Hiervoor heb je dus geen twee verschillende partijen nodig. Van campagnepagina tot volledige website en van simpele banner tot complete nieuwsbrief ben je bij mij aan het juiste adres.

Online presteren doen we samen!

Genoeg over mij op deze site. Laten we het over jouw uitdagingen hebben en hoe we hier de juiste stappen in kunnen zetten. Heb je een leuk project, uitdagende klus of gewoon een vrijblijvende vraag? Let’s Go!
4,6
Rated 4.6 out of 5
4.6 van 5 sterren (op basis van 7 reviews)

DIRECT BEREIKBAAR

Contact
menu-circle