Mijn werk

Als trotse ondernemer presenteer ik mijn werk natuurlijk maar al te graag. Alles is maatwerk, dus ook voor jouw vraagstuk maken we een passende oplossing. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van projecten die ik met veel plezier heb afgerond.

Team F

Een team freelancers die samen met jou het gehele marketing proces en strategie doorlopen en uitvoeren

Bekijk details

Isopzoeknaarjou

Het vacature platform voor bedrijven waarmee zei hun imago optimaal aan hun gedroomde kandidaten kunnen vertonen.

Bekijk details

Drink zero

De alcoholvrije wijnen webshop van Nijmegen

Bekijk details

Verhees Auto’s

Voor occasions in omgeving Weurt kan je hier terecht

Bekijk details

Thijs Looijen

"Marc is een webdesigner met frisse en altijd vooruitstrevende ideeën daarnaast is hij een fijn persoon om mee te werken."
Soleo Media

Collega

Marsha Holdijk

Tijdens mijn stage periode bij Soleo Media was Marc mijn mentor. Het was een prettige samenwerking en ik heb veel van hem kunnen leren. Hij geeft veel nieuwe inzichten en kan goed luisteren.
Soleo Media

Content designer stagiaire

Luc Verhoeven

"Helder, betrouwbaar en met oog voor detail."
Drink zero

Opdrachtgever

Bekijk project

Janneke Rauwerda

"Een vast-bijtertje"... dat is het eerste wat bij mij op komt als ik denk aan Marc. Marc heeft voor ProWurk de online marketing verzorgt. Zo heeft Marc o.a. met enthousiasme meegedacht in de online strategie van ons bedrijf! Ik ben nog onder de indruk van de kennis en kunde van Marc op het gebied van Online marketing. Een toffe peer met potentie! Marc verdient mijn oprechte aanbeveling!
ProWurk B.V.

Leidinggevende

Hugo Swelsen

"Marc heeft onze website gemaakt en daar zijn we heel tevreden over! Marc heeft veel kennis, wat zich o.a. uit in het (kritisch) meedenken over de verschillende te maken keuzes m.b.t. de site. Marc is betrouwbaar, pro-actief en ook nog eens een leuke gozer om mee samen te werken."
Team F

Opdrachtgever

Bekijk project

Fleur Joosten

"Omschrijving beoordeling: Samen met Marc heb ik de nieuwe website van Verhees Auto's gerealiseerd. Met een achtergrond als UX designer en grafisch vormgever maakte ik het ontwerp van de nieuwe website. Marc heeft daarna mijn ontwerp gerealiseerd tot werkende website. Hij keek daarbij erg goed naar de details, waardoor mijn ontwerp en de huidige website bijna 1 op 1 hetzelfde zijn. Een hele fijne samenwerking met goede communicatie en een mooi eindresultaat!"
FLR design

Als collega aan een project

Bekijk project

Online presteren doen we samen!

Genoeg over mij op deze site. Laten we het over jouw uitdagingen hebben en hoe we hier de juiste stappen in kunnen zetten. Heb je een leuk project, uitdagende klus of gewoon een vrijblijvende vraag? Let’s Go!