Over Slagter Design
Contact

Over Slagter Design

Mijn naam is Marc Slagter. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Daarom ben ik al een tijdje actief als ondernemer. Ik heb mezelf ontwikkeld tot webdesigner én -developer. Dat betekent dat ik niet alleen over het visuele plaatje ga, maar het ook daadwerkelijk technisch voor je kan realiseren. Iets waarmee ik me zeker onderscheid. Deze veelzijdige freelancer is altijd op zoek naar de juiste(digitale) oplossing. Ik ben vooruitstrevend en verdiep me graag in de kern van jouw uitdaging. Samen grenzen verleggen, dat is waar ik voor ga.

Een kleine introductie

Als werknemer zou je mij kunnen omschrijven als gepassioneerde doorzetter, gedetailleerd en creatief. Ik kijk met een kritisch bril naar mijn werk, ik denk graag mee met klanten voor oplossingen en bekijk situaties graag vanuit meerdere oogpunten.

Het maken van online platformen vind ik fantastisch, zeker als een ander daardoor (veel) succes boekt. Ik sta open voor uitdagingen en ben bereid me dagelijks te ontwikkelen op alle gebieden.

Ben je benieuwd naar hoe ik voor jou een versterking kan zijn? Neem dan contact met mij op. Onder genot van een kop koffie bespreek ik dan graag hoe we elkaar van dienst kunnen zijn.
Prototype: Figma, Adobe XD
Realisatie website: Oxygen pagebuilder, Webflow, Shopify, Elementor
A super simple icon list element.
A super simple icon list element.
Poolen, Gamen, Fitness, Snowboarden, Ping Pong
Poolen, Gamen, Fitness, Snowboarden, Ping Pong
Poolen, Gamen, Fitness, Snowboarden, Ping Pong
Poolen, Gamen, Fitness, Snowboarden, Ping Pong

Flexibel

Ik denk graag samen in oplossingen en daarbij is alles bespreekbaar.

Transparant

Cliché maar waar: Ik zeg wat ik doe en doe vervolgens wat ik zeg.

Doelgericht

Ik ga graag samen voor het maximaal haalbare resultaat.

Sparringspartner

Ik geef en ontvang graag feedback, om het project beter te maken.

Hoe ga ik te werk?

KENNISMAKING

Ik ben benieuwd wie je bent en wat je uitdaging is. In een uitgebreid gesprek zal ik hier veel vragen over stellen.

Uitwerking

Na het gesprek ga ik je wensen vertalen naar de mogelijke oplossingen die ik je aan kan bieden.

Offerte

Op basis van de doorgesproken probleemstelling en oplossingen stel ik een offerte op voormijn werkzaamheden.

Ontwikkeling

Zodra de offerte akkoord is ga ik voor je aan de slag met het design en/of de realisatie van de oplossingen.

Oplevering

Afspraak is afspraak, dus als deadline-day nadert hebben we veel contact en leveren we het project naar wens op.

Wat anderen van mijn werk vinden

Ik deel graag mijn mening en die van anderen. Daarom heb ik hieronder in een overzicht een anatal reviews staan.
Bekijk hier alle reviews

Marsha Holdijk

Rated 4 out of 5

Tijdens mijn stage periode bij Soleo Media was Marc mijn mentor. Het was een prettige samenwerking en ik heb veel van hem kunnen leren. Hij geeft veel nieuwe inzichten en kan goed luisteren.

Thijs Looijen

Rated 4 out of 5

"Marc is een webdesigner met frisse en altijd vooruitstrevende ideeën daarnaast is hij een fijn persoon om mee te werken."

Drink zero

Rated 4 out of 5

"Helder, betrouwbaar en met oog voor detail."

ProWurk

Rated 5 out of 5

"Een vast-bijtertje"... dat is het eerste wat bij mij op komt als ik denk aan Marc. Marc heeft voor ProWurk de online marketing verzorgt. Zo heeft Marc o.a. met enthousiasme meegedacht in de online strategie van ons bedrijf! Ik ben nog onder de indruk van de kennis en kunde van Marc op het gebied van Online marketing. Een toffe peer met potentie! Marc verdient mijn oprechte aanbeveling!

Team F

Rated 5 out of 5

"Marc heeft onze website gemaakt en daar zijn we heel tevreden over! Marc heeft veel kennis, wat zich o.a. uit in het (kritisch) meedenken over de verschillende te maken keuzes m.b.t. de site. Marc is betrouwbaar, pro-actief en ook nog eens een leuke gozer om mee samen te werken."

FLR Design

Rated 5 out of 5

"Samen met Marc heb ik de nieuwe website van Verhees Auto's gerealiseerd. Met een achtergrond als UX designer en grafisch vormgever maakte ik het ontwerp van de nieuwe website. Marc heeft daarna mijn ontwerp gerealiseerd tot werkende website. Hij keek daarbij erg goed naar de details, waardoor mijn ontwerp en de huidige website bijna 1 op 1 hetzelfde zijn. Een hele fijne samenwerking met goede communicatie en een mooi eindresultaat!"

Heb je vragen over Slagter Design?

Bekijk hier de vragen
Staat jouw vraag er niet tussen? Of vraag je liever direct? Neem dan contact met me op.
Neem contact op

Online presteren doen we samen!

Genoeg over mij op deze site. Laten we het over jouw uitdagingen hebben en hoe we hier de juiste stappen in kunnen zetten. Heb je een leuk project, uitdagende klus of gewoon een vrijblijvende vraag? Let’s Go!
4,6
Rated 4.6 out of 5
4.6 van 5 sterren (op basis van 7 reviews)

DIRECT BEREIKBAAR

Contact
menu-circle