Drink zero

De alcoholvrije wijnen webshop van Nijmegen

Over de case

Samen met Edgar van Team F ben ik aan de slag gegaan om van Drink Zero een goed functionerende webshop te maken. De klant, in dit geval Luc Verhoeven, is een beginnend ondernemer die dolgraag via zijn webshop de wijnen markt wou betreden. Met alcohol vrije wijnen kan hij mensen een leuke en alcohol vrije ervaring bezorgen. Het concept van Drink zero sprak mij erg aan. Mede hierom was ik dus erg blij om aan dit project te werken.

Het voor traject was al gedaan door andere leden van Team F. Ik hoefde me dus puur en alleen te focussen op de werking van de webshop en dat alle data juist en op tijd binnen kwam bij de klant. Samen met Edgar heb ik wel naar styling gekeken, maar daar lag mijn focus nauwelijks tot niet op. Uiteraard wel rekening houdend met mobile responsiveness en eventuele andere opvallende afstotelijke stylingsfouten.

Aan de slag!

Voor de webshop is er gekozen voor een WooCommerce integratie. Deze i.c.m. Wordpress was voor alle partijen de meest gebruiksvriendelijke manier om de webshop te beheren. We hebben vanuit een opgegeven template van Team F gebouwd en de benodigde webshop tweaks gegeven. Mijn grootste taken zaten vooral in het filteringsysteem, afrekenmodule/bestel en verzendmethodes. Samen met de klant hebben we overlegd wat de beste opties zijn en heb ik voornamelijk een adviserende rol gespeeld m.b.t. webshop tools en integraties.

Edgar heeft voornamelijk zich bezig gehouden met content/ inhoudelijke taken, waardoor ik veel meer de tijd kreeg om me bezig te kunnen houden met het functioneren van de webshop. Onderling hielpen we elkaar als we er niet uitkwamen en hadden we meerdere overleggen hierover.

Drink zero gemaakt door Team F samen met Marc Slagter - Slagterdesign - freelance webdesigner - Jouw online versterking voor B2B en B2C uitingenDrink zero gemaakt door Team F samen met Marc Slagter - Slagterdesign - freelance webdesigner - Jouw online versterking voor B2B en B2C uitingen

Resultaten

Alle functies werken tot op de dag van vandaag nog steeds optimaal en ik heb na het bouwen geen slechte en/of klachten gehoord. In mijn optiek betekend dat ik tevreden mag terugkijken op dit project. Ik blijf het concept nog steeds erg leuk vinden en ik hoop mede door mijn aanbreng aan de webshop dat Luc veel succes gaat boeken.

Ook mijn samenwerking met Edgar kan ik als positief beschouwen. Ik heb veel van hem geleerd en het was zeer prettig om met hem samen te werken.

Bekijk hier het project

Luc Verhoeven

"Helder, betrouwbaar en met oog voor detail."
Opdrachtgever

Andere projecten

Team F

Een team freelancers die samen met jou het gehele marketing proces en strategie doorlopen en uitvoeren

Bekijk details

Isopzoeknaarjou

Het vacature platform voor bedrijven waarmee zei hun imago optimaal aan hun gedroomde kandidaten kunnen vertonen.

Bekijk details

Verhees Auto’s

Voor occasions in omgeving Weurt kan je hier terecht

Bekijk details

Online presteren doen we samen!

Genoeg over mij op deze site. Laten we het over jouw uitdagingen hebben en hoe we hier de juiste stappen in kunnen zetten. Heb je een leuk project, uitdagende klus of gewoon een vrijblijvende vraag? Let’s Go!