Isopzoeknaarjou

Het vacature platform voor bedrijven waarmee zei hun imago optimaal aan hun gedroomde kandidaten kunnen vertonen.

Over de case

Vanuit Selectie Team is er gevraagd om een “werken-bij” template te bouwen. Hiermee kunnen bedrijven werknemers werven met een uniek en snel aanpasbare website komen. De template moest zo ingericht worden dat er zowel vanuit mijn kant als Selectie Team zijn kant aanpassingen aangebracht kon worden. Bij Selectie Team gaat het dan voornamelijk in de rol als content editor. Oftewel in de rol voor het aanpassen van afbeeldingen, teksten, iconen, kleuren etc.

Voor mij blijft het nog wel de taak om klanten te kunnen toevoegen, technische aanpassingen toe te brengen en het koppelen aan het juiste domein. Mijn aandeel moest per klant minimaal zijn, mits er wensen vanuit de klant kwamen die om meer technische kwaliteiten vragen.

Aan de slag!

Samen met Hugo en Fleur zijn we eerst gaan brainstormen over wat er minimaal in moet komen te staan voor een v1. Op basis hiervan heb ik een wireframe gemaakt van een homepage, vacature pagina en een blog pagina (bekijk hier). Na het aanbrengen van een aantal verbeterpunten en schoonheidsfoutjes ben ik gaan bouwen. Ik ben mijn ontwerp zo goed mogelijk gaan proberen na te bouwen, rekening houdend met alle apparaten. Vervolgens heb ik componenten (herbruikbaar en aanpasbaar elementen) en het CMS gekoppeld aan zoveel mogelijk elementen. Hierdoor kan Selectie Team zoveel mogelijk aanpassingen aan het ontwerp brengen, zonder dat ik mij er tussen hoef te brengen. Nadat ik het algemene template in elkaar heb gezet (zowel homepage als vacature- en blogpagina), heb ik een tijd test gedaan en gekeken hoelang het me duurde om een nieuwe klant toe toevoegen. Dit proces was onder de verwachte en gewenste tijd.

isopzoeknaarjou.nl gemaakt door Team F samen met Marc Slagter - Slagterdesign - freelance webdesigner - Jouw online versterking voor B2B en B2C uitingenisopzoeknaarjou.nl gemaakt door Team F samen met Marc Slagter - Slagterdesign - freelance webdesigner - Jouw online versterking voor B2B en B2C uitingen

Resultaten

Persoonlijk denk ik dat het een snel, maar leuk project was. Ik kon het grotendeels zelf indelen en de samenwerking met Hugo en Fleur beviel mij goed. Ik denk dat we dankzij deze template en de veelzijdigheid hiervan veel klanten een leuk en goed representatief werken bij pagina kunnen aanbieden.

Note:

Ben je geïnteresseerd in deze template om zelf te gebruiken voor jouw eigen bedrijf? Neem dan contact op door te mailen naar marc@slagterdesign.nl.

Bekijk hier het project

Andere projecten

Team F

Een team freelancers die samen met jou het gehele marketing proces en strategie doorlopen en uitvoeren

Bekijk details

Drink zero

De alcoholvrije wijnen webshop van Nijmegen

Bekijk details

Verhees Auto’s

Voor occasions in omgeving Weurt kan je hier terecht

Bekijk details

Online presteren doen we samen!

Genoeg over mij op deze site. Laten we het over jouw uitdagingen hebben en hoe we hier de juiste stappen in kunnen zetten. Heb je een leuk project, uitdagende klus of gewoon een vrijblijvende vraag? Let’s Go!