Team F

Een team freelancers die samen met jou het gehele marketing proces en strategie doorlopen en uitvoeren

Over de case

Team F is het flexibel marketing bureau van Nijmegen. Zij helpen voornamelijk MKB bedrijven op het gebied van marketing, communicatie en content. Voorbeelden hiervan zijn social media beheer, offline reclame uitingen en huisstijlen maken en/of implementeren.

Aan de slag!

De website van Team F had zowel de op achtergrond als voorgrond een verbetering nodig. Het laden van de website duurde langer dan gewenst en was het CMS niet meer overzichtelijk voor iedereen om te gebruiken. Daarnaast waren er op de voorkant een aantal punten die verbeterd moesten worden zoals consistentie in kleur- en layout gebruik. Ook kwam de vraag naar boven of ik de SEO wou optimaliseren van alle pagina’s. Kortom een gehele make-over voor de website op zowel de voor- als achterkant.

Team F website gemaakt door Marc Slagter - Slagterdesign - freelance webdesigner - Jouw online versterking voor B2B en B2C uitingenTeam F website gemaakt door Marc Slagter - Slagterdesign - freelance webdesigner - Jouw online versterking voor B2B en B2C uitingen

Resultaten

Voordat we begonnen zijn we eerst de oude website doorheen gelopen om te kijken naar wat hun wel en niet beviel. Welke elementen moesten mee naar de redesign en welke konden eruit. Deze hebben we gezamenlijk genoteerd en verwerkt in de nieuwe website. Het ontwerp is redelijk hetzelfde gebleven t.o.v. de oude website. Wel is er meer gebruik gemaakt van consistente huisstijl gebruik en gebruik van layout.

Ook hebben we samen gekeken naar wat het beste werkt voor hen om de website te onderhouden. A.d.h.v. de wensen als het gaat om intern gebruik is er gekeken naar welke opties er wel en niet in moeten. Dit is samen met Team F besproken, is het meerdere keren getest en door middel van een uitleg zijn we door het CMS heen gelopen.

  • De website heeft een consistentie in kleurgebruik en layout.
  • De website loopt nu veel sneller dan eerst en heeft een laad snelheid van boven gemiddeld op zowel mobiel als desktop
  • Het team kan nu makkelijker door het CMS heen om aanpassingen aan de website te brengen
  • Alle pagina’s zijn op SEO nu zowel on als off-page geoptimaliseerd en daardoor is er meer verkeer op de site op organische manier binnen gekomen.
Bekijk hier het project

Hugo Swelsen

"Marc heeft onze website gemaakt en daar zijn we heel tevreden over! Marc heeft veel kennis, wat zich o.a. uit in het (kritisch) meedenken over de verschillende te maken keuzes m.b.t. de site. Marc is betrouwbaar, pro-actief en ook nog eens een leuke gozer om mee samen te werken."
Opdrachtgever

Andere projecten

Isopzoeknaarjou

Het vacature platform voor bedrijven waarmee zei hun imago optimaal aan hun gedroomde kandidaten kunnen vertonen.

Bekijk details

Drink zero

De alcoholvrije wijnen webshop van Nijmegen

Bekijk details

Verhees Auto’s

Voor occasions in omgeving Weurt kan je hier terecht

Bekijk details

Online presteren doen we samen!

Genoeg over mij op deze site. Laten we het over jouw uitdagingen hebben en hoe we hier de juiste stappen in kunnen zetten. Heb je een leuk project, uitdagende klus of gewoon een vrijblijvende vraag? Let’s Go!