Verhees Auto’s

Voor occasions in omgeving Weurt kan je hier terecht

Over de case

In opdracht van Team F heb ik samen met FLR Design gewerkt aan de realisatie van de nieuwe website van Verhees Auto’s. Samen in met haar zijn we in gesprek gegaan met de eigenaar Job Verhees over de eisen, wensen en de mogelijkheden voor de nieuwe website. Op basis hiervan is Fleur aan het werk gegaan en heeft ze bij mij een prototype aangeleverd. Na overleg hebben we beide op en aanmerkingen hieraan gebracht, aanpassingen doorgevoerd en de beste versie naar Job verstuurd voor goedkeuring. Nadat we allen op 100% goedkeuring zaten ben ik gelijk aan de slag gegaan met de realisatie van de website.

Aan de slag!

Doordat het ontwerp duidelijk en overzichtelijk was kon ik er snel doorheen gaan. Het ontwerp van Fleur heb ik zo nauwkeurig mogelijk nagemaakt en de functionaliteiten eraan toegevoegd. Het implementeren van de huisstijl, afbeeldingen etc. ging naar behoren en zonder grote problemen. De moeilijkheidsgraad zat het meer in de koppeling met het dashboard systeem. Denk hierbij aan het werken van het contactformulier, mobiele responsive maken en het koppelen van hun occasion dashboard systeem. Hiermee kan Verhees Auto's altijd en overal makkelijk te bereiken zijn en is de voorraad altijd up-to-date op de website. Het dashboard systeem heb ik handmatig erin verwerkt en met eigen code aangepast naar een passend overzicht van de occasions.

Verhees Auto's gemaakt door Team F samen met Marc Slagter - Slagterdesign - freelance webdesigner - Jouw online versterking voor B2B en B2C uitingenVerhees Auto's gemaakt door Team F samen met Marc Slagter - Slagterdesign - freelance webdesigner - Jouw online versterking voor B2B en B2C uitingen

Resultaten

Overal denk ik dat het een leuk project was, waar ik heb kunnen werken aan mijn eerste website in de autobranche. Mijn samenwerking met Fleur verliep goed en mede dankzij haar wireframing kon ik snel het project klaar maken en afronden naar wens. Nu ik weet hoe de externe toevoeging in elkaar zit kan ik voortaan sneller hierdoor heen werken. Ondanks dat ik zelf niet veel klant contact heb gehad, kan ik mijn ervaring met Verhees Auto's als prettig beschouwen. Ik hoop daarom ook dat ze mede door deze website veel succes behalen.

Bekijk hier het project

Fleur Joosten

"Omschrijving beoordeling: Samen met Marc heb ik de nieuwe website van Verhees Auto's gerealiseerd. Met een achtergrond als UX designer en grafisch vormgever maakte ik het ontwerp van de nieuwe website. Marc heeft daarna mijn ontwerp gerealiseerd tot werkende website. Hij keek daarbij erg goed naar de details, waardoor mijn ontwerp en de huidige website bijna 1 op 1 hetzelfde zijn. Een hele fijne samenwerking met goede communicatie en een mooi eindresultaat!"
Als collega aan een project

Andere projecten

Team F

Een team freelancers die samen met jou het gehele marketing proces en strategie doorlopen en uitvoeren

Bekijk details

Isopzoeknaarjou

Het vacature platform voor bedrijven waarmee zei hun imago optimaal aan hun gedroomde kandidaten kunnen vertonen.

Bekijk details

Drink zero

De alcoholvrije wijnen webshop van Nijmegen

Bekijk details

Online presteren doen we samen!

Genoeg over mij op deze site. Laten we het over jouw uitdagingen hebben en hoe we hier de juiste stappen in kunnen zetten. Heb je een leuk project, uitdagende klus of gewoon een vrijblijvende vraag? Let’s Go!