ik ben erg benieuwd naar jouw mening!

Je krijgt deze pagina van mij doorgestuurd, omdat we recent en/of in het verleden aan een project hebben samengewerkt. Maar ik zou dolgraag van jou willen weten wat je van deze samenwerking vond.

Vul het formulier hiernaast (of mobiel hieronder) in en beoordeel de samenwerking.

Ik heb het ingevuld en nu?

Je krijgt van mij z.s.m. een reactie over je geschreven review. Daarnaast plaats ik jouw opgegeven review op de homepagina van deze website (En bij het project waar het bij hoort). Je krijgt van een berichtje met daarin de pagina(s) waarin ze te zien zijn. Mocht ik deze buiten de website willen plaatsen dan vraag ik hier toestemming voor.

Ik wil wel een review schrijven, maar ik wil niet dat je het op de website zet...

Mijn algemene voorkeur gaat wel uit naar een review via dit formulier en dat het terecht komt op deze website. Mocht je desondanks hier toch van af zien dan zou ik alsnog graag jouw review willen ontvangen. Je mag het mij dan mailen naar marc@slagterdesign.nl

* is een verplicht veld

Alleen de gegeven data die hierboven gegeven zijn zal geplaatst worden op de website.

Ontzettend bedankt voor het geven van je mening!

Zowel positief als negatief, ik zal altijd proberen om beter werk af te leveren.

Zou je nog een keertje willen samenwerken aan iets nieuws of bestaand project? Maak gebruik van de knop hieronder om te beginnen aan een nieuwe samenwerking!

Hopelijk tot gauw!
Eerste stap naar een nieuw project!
Oeps er gaat iets fout bij het invullen. Wil je het later weer proberen? Ik zou dat erg waarderen!

Al mijn reviews in overzicht

Thijs Looijen

"Marc is een webdesigner met frisse en altijd vooruitstrevende ideeën daarnaast is hij een fijn persoon om mee te werken."
Soleo Media

Collega

Marsha Holdijk

Tijdens mijn stage periode bij Soleo Media was Marc mijn mentor. Het was een prettige samenwerking en ik heb veel van hem kunnen leren. Hij geeft veel nieuwe inzichten en kan goed luisteren.
Soleo Media

Content designer stagiaire

Luc Verhoeven

"Helder, betrouwbaar en met oog voor detail."
Drink zero

Opdrachtgever

Bekijk project

Janneke Rauwerda

"Een vast-bijtertje"... dat is het eerste wat bij mij op komt als ik denk aan Marc. Marc heeft voor ProWurk de online marketing verzorgt. Zo heeft Marc o.a. met enthousiasme meegedacht in de online strategie van ons bedrijf! Ik ben nog onder de indruk van de kennis en kunde van Marc op het gebied van Online marketing. Een toffe peer met potentie! Marc verdient mijn oprechte aanbeveling!
ProWurk B.V.

Leidinggevende

Hugo Swelsen

"Marc heeft onze website gemaakt en daar zijn we heel tevreden over! Marc heeft veel kennis, wat zich o.a. uit in het (kritisch) meedenken over de verschillende te maken keuzes m.b.t. de site. Marc is betrouwbaar, pro-actief en ook nog eens een leuke gozer om mee samen te werken."
Team F

Opdrachtgever

Bekijk project

Fleur Joosten

"Omschrijving beoordeling: Samen met Marc heb ik de nieuwe website van Verhees Auto's gerealiseerd. Met een achtergrond als UX designer en grafisch vormgever maakte ik het ontwerp van de nieuwe website. Marc heeft daarna mijn ontwerp gerealiseerd tot werkende website. Hij keek daarbij erg goed naar de details, waardoor mijn ontwerp en de huidige website bijna 1 op 1 hetzelfde zijn. Een hele fijne samenwerking met goede communicatie en een mooi eindresultaat!"
FLR design

Als collega aan een project

Bekijk project

Brian Wiegman

samenwerking was goed en duidelijk er werden goeie fotos gebruikt voor de marketing alleen de teksten hadden soms wat beter gemogen maar was verder prima. Marc hield zich wel altijd aan de afspraken.
PcBrains

Wij hebben de marketing gedaan voor pcbrains

Brian

samenwerking was goed en duidelijk er werden goeie fotos gebruikt voor de marketing alleen de teksten hadden soms wat beter gemogen maar was verder prima. Marc hield zich wel altijd aan de afspraken.
PcBrains

Wij hebben de marketing gedaan voor pcbrains

Online presteren doen we samen!

Genoeg over mij op deze site. Laten we het over jouw uitdagingen hebben en hoe we hier de juiste stappen in kunnen zetten. Heb je een leuk project, uitdagende klus of gewoon een vrijblijvende vraag? Let’s Go!